Epibrators winnen Spirit Muziekquiz 2023

TEMSE – Naar aanleiding van het evenement Temse tussen de Torens, dat volgend weekend gepland staat, organiseerde de culturele vereniging Spirit in samenwerking met het lokaal bestuur voor de elfde keer een muziekquiz. Om organisatorische redenen werd het event een week vroeger gepland dan de voorbije jaren.

De muziekquiz richtte zich tot het breedste publiek en bestond uit 10 reeksen van 12 songs, samengesteld door Dany De Bock, en een extra reeks van 10 die wordt samengesteld en gepresenteerd door Ere-burgemeester Luc De Ryck. Die reeks had als thema ‘dieren’.


Net zoals de voorbije jaren was er ook een Rode Draad doorheen de quiz. Het gemeenschappelijke thema daar was zangeres Madonna, zij werd vorige week 65.

De muziekquiz, met deelname van 20 ploegen, werd gewonnen door de ‘Epibrators’ (128p.) met twee punten verschil voor Interstellar Overdrive’ (126p.). Zij wonnen de quiz de voorbije jaren al regelmatig. Derde werden ‘Greatest Tits‘ met 123 punten.

Ook de ploeg ‘De Leste’, die rode lantaarn werd en dus als laatste eindigde met 62 punten kregen een prijs maar zij wilden niet op de foto.

De winnaars van de quiz: de ‘Epibrators, met 128 punten, met in het midden Spirit voorzitter Raoul De Graeve
Interstellar Overdrive werd tweede met 126 punten
De bronzen medaille was voor Greatest Tits met 123 punten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *