Wijkcomité Sompershoek organiseerde barbecue voor de buurtbewoners

Buurtcomité hoopt dat de wijkactiviteiten meer bewoners aanzet om deel te nemen

TEMSE – Het wijkcomité Sompershoek organiseerde voor de eerste keer een barbecue voor de buurtbewoners. Het comité werd begin dit jaar opgericht op initiatief van Paul Van Mele en Wilfried Van Eyck.

Met het comité wil men in de wijk, gelegen tussen de Hoogkamerstraat en de Pieter Dierckxlaan, leuke activiteiten op poten zetten.

“Onze rommelmarkt op 7 mei was spijtig genoeg in het water gevallen door de hevige regenbuien maar voor de eerste editie van onze bbq hebben we meer geluk’, glundert Paul Van Mele. “Een 40-tal bewoners schreven zich in, wat een goede opkomst is, aangezien er een aantal nog in vakantie waren of anderen dingen gepland hadden. We hopen dat deze bbq meer bewoners zal aanzetten om volgend jaar zich ook in te schrijven.”

“We hopen dat deze wijkbbq meer bewoners zal aanzetten om volgend jaar deel te nemen”, zegt Paul Van Mele.

“Het is ook zo dat bewoners ook vrienden of familie mogen uitnodigen, maar het is toch de bedoeling dat het merendeel van de deelnemers in onze wijk woont. zoadat we er telkens een gezellig samenzijn van kunnen maken voor de buurt”, klinkt het. “Met onze activiteiten willen we de Sompershoekwijk nieuw leven in te blazen, dit door verschillende activiteiten te organiseren die heel wat buurtbewoners aanspreken.”



Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *