50 Tinten Brijs doet Gravensteen op grondvesten daveren

TEMSE/GENT – Maandagavond 17 Juli deed coverband 50 tinten Brijs het Gravensteen in Gent op zijn grondvesten daveren. Naar goede gewoonte stonden Herman Brys en de andere Hermannen op het Veerleplein voor hun jaarlijkse optreden op de Gentse feesten.

De recensie na het optreden loog er niet om:

“deze onwijs gekke bende wordt voortgestuwd door Herman Brijs zanger en bezieler van deze zeskoppige Vlaamse partyband….Tot driemaal toe scandeerde het publiek Herman’s naam voor extra bisnummers en driemaal kregen we dat. Zelden meegemaakt zo een sfeer. Na die avond denken we dat half Gent een Hermanist geworden is.”

“Er was een massa volk met een serieuze delegatie uit Temse”, vertelt Herman Brys. “Heb er minstens 30 geteld. De volle tent ging uit zijn dak. Het was een fantastisch feestje op het Veerleplein, alle aanwezigen bedankt voor het dansen, springen, mee te zingen en te Hermannen. Heel graag tot een volgende keer.”

“50 Tinten Brijs en Gentse Feesten… dat is duidelijk een match made in heaven”, aldus gitarist Philippe Landrain. “Maar de grote aanwezige groep van Temsese supporters mag zeker ook eens vernoemd worden. Het was hartverwarmend.”

Volgende week woensdag 26 juli staat de groep geprogrammeerd als afsluiter van de Parkfeesten in Temse. Wie ze nu gemist heeft krijgt dan een nieuwe kans.

50 Tinten Brijs deed het Veerleplein op zijn grondvesten daveren.
(foto: (C) MDC Photography)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *