Komende woensdag drie bands op de planken tijdens de Parkfeesten

TEMSE – Gezelligheid troef tijdens de tweede avond van de Parkfeesten in het Scheldepark. Chouchou Est La, uit Moes-Kastel brachten Belpop met een hoek af. The Lighthouse uit Leuven mocht daarna blijven scoren met Indiepop die de aanwezige feestneuzen een instant vrijdagavond gevoel gaf.

Komende woensdag 19 juli staan er maar liefst drie bands op het podium.

De muziekband Volbiet, Probably the Best VOLBEAT-Tributeband in the World. Zii brengen metal en heavy metal met aan de microfoon geboren en getogen Temstenaar Klaas Blommaert en zijn vroegere buurman Dirk Meersman aan de gitaar.

Sonic Bastards, dit vijfkoppig Waaslands collectief wist eerder dit jaar al een super vette show neer te zetten samen met de frontman van de legendarische Nu-Metal groep Clawfinger als verrassingsact. Stof je luchtgitaar maar af voor brute nummers van o.a. Motörhead, Therapy?, Bloodhound Gang, Marylin Manson, Faith No More, Clawfinger, Ramones, …

in Your Honor brengt z’n eigen eerbetoon aan één van de beste rockbands van de afgelopen decennia: Foo Fighters. Verwacht je aan een energieke live set met een resem hits waaronder ‘The Pretender’, ‘Best Of You’, ‘Everlong’, ‘Learn To Fly’, ‘Times Like These’, ‘Walk’, ‘All My Life’ en ‘My Hero’.

Meer foto’s, klik hier
(met dank aan fotograaf Julien Heerwegh)

‘Chouchou Est La’
The Lighthouse’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *