Muziekband Field Street One brengt ambiance op de Markt voor Vlaanderen Feest

TEMSE – Voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap organiseerde OVV Temse op vrijdag 7 juli samen met het lokaal bestuur Vlaanderen Feest op de Markt. de muziekband Field Street One gaf het beste van zichzelf met Vlaamse en Nederlandstalige nummers.

Na een uurtje beiaardmuziek van in de klokkentoren en een academische zitting in het gemeentehuis bracht Field Street One anderhalf uur ambiance op de Markt met Vlaamse en Nederlandstalige meezingers. De aanwezige feestvierders konden vrolijk meezingen dankzij het tekstboekje dat vooraf uitgedeeld werd.

Op aanvraag gaf de band, na het eigenlijke optreden, toch nog een extra performance met enkele Engelstalige nummers, die bijzonder gesmaakt werden door het publiek.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *