Ondernemend Temse organiseerde netwerkevent met José De Cauwer

TEMSE – Donderdag 29 juni organiseerde Ondernemend Temse vzw in Hyper Fysio in de Hoogkamerstraat, het netwerkevent ‘De tien geboden van José De Cauwer voor ondernemers’, naar aanleiding van zijn nieuw boek geschreven door Rik Van Walleghem.

José De Cauwer (°1949) kent als geen ander de roetsjbaan van het leven. Als wielrenner, ploegleider, bondscoach en tv-commentator maakte hij de hoogten en laagten ervan mee. Maar zowel privé als op professioneel vlak werd hij door het noodlot niet gespaard en ging hij geregeld door een diep dal.

Uit zijn ruime en intense ervaring binnen de wielersport – de ultieme metafoor van het leven – puurde de gevierde Sporza-wielercommentator zijn Tien Geboden. Tien wegwijzers waarmee de lezer beslagen op het gladde ijs van het bestaan kan verschijnen.

Tien handvaten die getuigen van zijn arendsblik en zijn eigenzinnige visie. Tien wijsheden waarmee iedereen, van sportman tot ondernemer, van politicus tot wielerfan, zijn voordeel kan doen.

De VRT wielercommentator vertelde ‘honderduit’ over de wielersport voor en achter de schermen

Tijdens het netwerkevent vertelde José De Cauwer ‘honderduit’ over de wielersport voor en achter de schermen en de link met het ondernemerschap. Dit met als interviewer van dienst sportjournalist Tom Boudeweel.

Zowat 150 ondernemers en geïntresseerden waren op de afspraak.

Twee data om de noteren die een link hebben met Ondernemend Temse:

Go-Cart Race Temse-Velle op zondag 13 augustus en de jobbeurs Temse op donderdag 12 oktober.

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur van Ondernemend Temse met eregast José De Cauwer en journalist Tom Boudeweel (links)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *