Spetterend optreden 50 Tinten Brijs zorgt voor extra opbrengsten voor goede doel van de Winterhappening

TEMSE – Woensdagavond 17 mei, aan de vooravond van het Hemelvaartweekend zorgde coverband 50 Tinten Brijs, tijdens Winterhappening Bis, voor een stevig feestje in JOC De Nartist. Zij brachten, vijf maanden na datum, het afgelaste optreden van de Winterhappening van 18 december vorig jaar.

Enkele honderden fuifnummers waren afgezakt naar het Jeugdontmoetingscentrum JOC De Nartist, om het optreden voor het goede doel mee te maken.

Zoals we van de band gewend zijn zorgde Herman Brys en de zijnen dat het JOC daverde op zijn grondvesten. (Lees verder onder de foto)


“Dankzij het initiatief van Herman om het afgelaste optreden van vorig jaar, hier vanavond te programmeren, en de samenwerking met het lokaal bestuur, kunnen we toch nog wat extra opbrengsten schenken aan ons goede doel vzw Supernils“, glunderde organisator Tommy Van San.

Na het grandioze optreden dat ruim twee uren duurde, was er nog een dj-set van deejay Tommyboy tot een eind na middernacht.

50 Tinten Brijs past zich graag aan aan elk publiek en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland, en staat vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

Meer info over de band, klik hier
Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *