Gratis studiofoto door fotografen van fotoclub Anders 23 tijdens weekend van Atelier in Beeld

TEMSE – Ook vandaag kan men in Temse nog terecht voor Atelier in Beeld. Dit is hét grote open atelierweekend voor beeldende kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om werk te tonen of ateliers te ontdekken.

Ook in Temse en de deelgemeenten kan men op diverse locaties een kijkje gaan nemen in de ateliers.

Fotoclub Anders 23 neemt deel aan het event in de bovenzaal van muziek – en snookercafé The Pocket. Daar kan men vandaag zondag van 11 tot 17 uur nog terecht om gratis een studiofoto te laten maken. Men krijgt er ook info over de club en het gebruikte materiaal.

Ontdek de diverse locaties in Temse via deze link

In de fotostudio van Anders 23, in de bovenzaal van café de Pocket, kan men een gratis foto laten maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *