Paul Van Mele en Sonja Robrecht vierden 50-jarig jubileum

TEMSE – Op zaterdag 25 februari vierden Paul Van Mele (73) en Sonja Robrecht (69) hun 50ste huwelijksverjaardag in feestzaal Den Oever. Schepen Debby Vermeiren (CD&V) bracht hen attenties namens het Koninklijk Paleis en de gemeente.

Paul werkte 25 jaar lang op de Boelwerf als ‘constructiearbeider inox’. Echtgenote Sonja was jarenlang onthaalmoeder. Her echtpaar heeft drie zonen en twee kleinkinderen, een kleinzoon en een kleindochter.

Paul puzzelt graag bij slecht weer maar is ook tuinierder en hobbykok. “De keuken heeft geen geheimen voor mij”, vertelt Paul. Daarnaast is hij ook vrijwilliger bij KWB Heilig Hart. Sonja houdt zich graag bezig met kruiswoordraadsels en kijkt graag naar soaps.

Hebt u zelf iets te vieren in de familie, vereniging, sportclub ?
Een jubileum ?, een viergeslacht ? …
Stuur ons een leuke foto van de feestvierders samen met enige info via info@editietemse.be. of via WhatsApp (0495 15 06 81)

Wij plaatsen het graag in de kijker via onze mediakanalen…

Het gouden echtpaar met kinderen, kleinkinderen en schepen Debby Vermeiren
Schepen Debby Vermeiren bracht het echtpaar de attenties van de gemeente en het koningshuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *