Gouden medailles voor zeven teams van Rapid hockey Club

TEMSE – Als een sportvrouw of sportman een gouden medaille krijgt dan weten we dat ze goed gepresteerd hebben. Als 7 teams een gouden medaille krijgen dan kunnen we er vanuit gaan dat ze uitermate goed gepresteerd hebben. En dat is het geval in Temse bij RAPID Hockey Club.

Op vrijdag 17 februari kwamen Schepen van Sport Wim Van Rossen (Open VLD) en sportfunctionaris Lotte Verheyen de medailles aan de winnaars overhandigen in het nieuwe clubhuis van Rapid Hockey Club Temse.

“Een speciale kampioenenviering door de gemeente omdat we zoveel winnaars hebben in de club”, stelt secretaris Nancy De Prijcker.
“Het sportjaar 2021-2022 leverde aan heel wat teams van Rapid Hockey club Temse een eerste plaats op. Zowel bij de meisjesploegen als de jongensploegen werden fairplay, teamgeest, inzet en competitiviteit getoond en klommen ze zo naar de eerste plaats in hun categorie.”

Dat er zoveel teams op de eerste plaats eindigden is een primeur voor de club in Temse. Ook vele tweede en derde plaatsen staan in de lijst.

Hoofdtrainer Richard De Snaijer meldt: “We mogen uitermate fier zijn over onze sportieve prestaties. Deelnemen aan wedstrijden is nog altijd belangrijker dan winnen, maar net die overwinningen zijn het resultaat van een goed sportief seizoen. Wekelijks zien we de teams evolueren en daar doen we het voor. Proficiat aan alle leden die zich wekelijks zo hard inzetten, zowel op het veld als naast het veld.”

“Schepen van sport Van Rossen en Lotte Verheyen kwamen de medailles overhandigen aan die winnende jeugdploegen en alle andere ploegen. En dat het in het clubhuis doorgaat is ook een primeur want nog nooit heeft Temse zoveel medailles in een jaar moeten uitdelen en werden dus extra exemplaren besteld.”

De kampioenen zijn:

Indoor: D1 & U9G1
Outdoor: D3 – U16B1 – U10B1 – U9B1 – U7B2

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *