“Samenwerking brengt ons in 2024 gegarandeerd winst”

Nieuwjaarsreceptie linkse politieke families

TEMSE – Onlangs organiseerde de fracties van Tesamen/Vooruit en Groen als laatste van de politieke families in Temse een nieuwjaarsreceptie.

“We zijn erg blij met Vooruit-Temse aan onze zijde en voor de volgende legislatuur ook Groen-Temse”, aldus Tesamen fractieleider Bert Bauwelinck. “Kiezen wordt op die manier in 2024 in onze gemeente niet verliezen, het brengt ons gegarandeerd winst.”

“Met onze standpunten en verwezenlijkingen wegen wij vanuit de oppositie best wel op het beleid in Temse”, stelde Bauwelinck. “Ik verwijs jullie daarvoor graag naar het krantje de ‘Gazet van TESAMEN’ Ik ga tegen mijn natuur in, kort houden. Voor mijn urenlange monologen verwijs ik naar de YouTube-opnames van de gemeenteraden die men kan herbekijken als men eens last heeft van slapeloosheid.”

“Ik maak namelijk héél graag tijd én plaats voor onze hooggeplaatste gasten: Prof. Dr. Petra De Sutter, Vice-eerste Minister in de Federale Regering namens Groen. En eerste Schepen Tom Meeuws van Vooruit -die nog heel even met mij in het nationaal sp.a-partijbureau zat- maar vooral: die in Antwerpen als schepen de zware bevoegdheden sociale zaken en leefmilieu heeft én als extra zware missie de samenwerking met zijn burgemeester Bart De Wever moet bolwerken.”

“Twee weken geleden kwam trouwens Georges-Louis Bouchez als een duiveltje uit een doosje langs op de nieuwjaarsreceptie van de Temsese Open VLD -ook tot verrassing van Open VLD nationaal heb ik horen vertellen. Ik denk dat we met Petra en Tom die onverwachte liberale verschijning ruim overklassen – zij staan namelijk in tegenstelling tot Bouchez én De Wever voor een schoon ecosociaal verhaal en ze kijken allebei met een positieve en verbindende bril naar de toekomst. Zij brengen ons een progressief-links-groen verhaal.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *