Sander, Charlotte en Tommy toveren bedrijfshal om tot Après Ski Bar.

TEMSE – Binnenkort is Temse een nieuw party-evenement rijker. Op 4 februari is er voor de eerste keer de Après-Ski-Bar, in het ConstructamPark langsheen de Krijgsbaan. De organisatie tovert de ruimte voor Christal Carwash om tot een heuse skihut en wil er trouwens een jaarlijks evenement van maken.

“Ideaal feestje om in de sfeer van carnaval te komen”
Charlotte Cooman

Charlotte Cooman van Christal Carwash, Tommy Van San van de Winterhappening en geluidstechnicus Sander Tempels slaan de handen in elkaar voor een heus ambiance-event: De Après-skibar.

De 1ste editie van de Après Ski Bar met DJ Frank en Thielens & Dhaeze


Ideale concept

“Enkele jaren geleden werden hier in onze bedrijfshal al enkele feestjes georganiseerd, zoals het verjaardagsfeest voor mijn vader zijn vijftigste verjaardag”, vertelt Charlotte. “Daarom begon het bij mij te kriebelen om hier een groter openbaar evenement op poten te zetten. Met ons drieën kwamen we op het idee om een après-skifeest te geven. Met carnaval in het vooruitzicht lijkt dit ons het ideale concept om al in de sfeer te komen. Spijtig genoeg zorgde corona ervoor dat we het enkele keren moesten annuleren.”

“We willen hier de gezelligste bar van het jaar maken”, stelt Tommy Van San. “Voor de tunnel van carwash Cristal is een grote overdekte ruimte die we omtoveren worden tot een typische skihut. We willen geen ordinaire fuif zijn. Er zijn foodtrucks, er is Flügel entertainment en echte après-ski sfeer.”

Feestje met dresscode

“Daarom steken we extra veel moeite in de inkleding van de locatie”, stelt Sander. “Die is trouwens perfect gelegen, want de buren zijn ons goed gezind, er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en we zorgen ook voor fietsstallingen. Via de grote baan zijn we gemakkelijk te bereiken. Onze parkeerwachters zullen fietsers helpen met het oversteken, dus qua veiligheid zal het ook in orde zijn.”

Een feestje met een dresscode

De organisatie doet ook een oproep om verkleed te komen feesten.

“Geen feestje zonder dresscode”, stelt Charlotte. “Laat je gaan, doe je skipak of lederhose aan, breng je skilatten mee, of doe je zotste skimuts/bril aan. Alles mag, zolang het maar in het thema is: Après-ski, Winter of Outdoor.”

Schare vrijwilligers

Voor de eerste editie rekent de organisatie op een 500-tal feestvierderders. Dit met het adults-only principe, waarbij iedereen vanaf 18 jaar welkom is. Om alles in goede banen te leiden doet de organisatie beroep op een schare vrijwilligers.

“We krijgen hulp van enkele lokale jeugdbewegingen en van carnavalsgroep De Sharky’s”, zegt Tommy. “De muziek wordt voorzien door Thielens & D’Haeze en DJ F.R.A.N.K. (Q-Music/Moose Bar) Tickets zijn te verkrijgen aan tien euro via voorverkoop of aan de kassa aan twaalf euro.

Tickets kopen kan via deze link

vlnr.: Sander Tempels, Charlotte Cooman en Tommy Van San bouwen op 4 februari ‘hét feestje van het jaar’
in de bedrijfshal aan Christal Carwash

Een gedachte over “Sander, Charlotte en Tommy toveren bedrijfshal om tot Après Ski Bar.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *