Maria werd 103 en is oudste inwoner van groot-Temse

TIELRODE – Op woensdag 18 januari vierde Maria Boodts in Huize Vincent haar 103de verjaardag. De attenties van het Koninklijk Paleis en van het Lokaal Bestuur Temse werden overhandigd door burgemeester Hugo Maes. Zij is momenteel de oudste inwoner van Temse.

Maria Boodts werd geboren in Hamme op 20 januari 1920. Aanvankelijk werkte ze in een lintweverij in Hamme, later was ze schoonmaakster in de RMS in Temse. In 1941 trouwde zij met trambestuurder Edmond Mets, hij overleed in 1987 en werd 67.

Het echtpaar vestigde zich in Edmonds woonplaats: Tielrode. Zij kregen twee kinderen die allebei op jonge leeftijd overleden: Elfriede (1946-1956) – kwam om bij een tramaccident in Temse, Anita (1943-) – overleed op haar werkplaats bij de instorting van een overheidsgebouw in de Wetstraat in Brussel). Maria verblijft sinds 2003 in Huize Vincent.

De jarige met familie, burgemeester Hugo Maes en personeelsleden van Huize Vincent,
Maria kreeg attenties van het lokaal bestuur en het Koningshuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *