POLITIE. Voertuig in beslag genomen van chauffeur met levenslang rijverbod

Intrekkingen rijbewijzen – rijden onder invloed van drugs

Er werden in het weekend extra verkeerscontroles gehouden in de zone.

Een 71-jarige man uit Temse werd betrapt op het rijden spijts verval. De man reed met een voertuig terwijl hij een levenslang rijverbod had. Het parket werd ingelicht, het voertuig werd inbeslaggenomen.

Een 51-jarige vrouw uit Temse diende haar rijbewijs onmiddellijk af te geven voor 15 dagen. Zij legde een positieve speekseltest af. Zij reed onder invloed van drugs

Het rijbewijs van een 24-jarige man werd eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij reed onder invloed van drugs en legde een positieve speekseltest af. De man kreeg ook een Onmiddellijke minnelijke schikking wegens het in bezit zijn van drugs. Er werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen in zijn voertuig. Deze werden in beslaggenomen.

In de Bazelstraat in Kruibeke legde een 26 jarige man uit Kruibeke ook een positieve speekseltest af. Hij diende zijn rijbewijs onmiddellijk af te geven voor 15 dagen.

Een 47-jarige vrouw uit Kruibeke had teveel alcohol gedronken. Zij diende haar rijbewijs voor 3 uren in te leveren.

Woninginbraak

Er werd ingebroken in een woning in de Pieter Dierickxlaan in Temse. Een raam en achterdeur werden geforceerd. Alle kasten en laden werden doorzocht. Er werden juwelen en geld gestolen.

Flitsresultaten

Er werden in Temse op de verschillende locaties snelheidscontroles gehouden. In de B.A Heymanstraat, Doornstraat, Dorpsstraat en Kasteelstraat. In totaal werden 805 wagens gecontroleerd daarvan werden er 142 geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *