POLITIE. Woninginbraken, intoxicatie en intrekking rijbewijs

Woninginbraken

Er werd ingebroken in een garage op de Nieuwe Steenweg in Elversele. Een deur aan de zijkant werd geforceerd. De garage werd doorzocht. Of er iets werd meegenomen kon nog niet worden medegedeeld.

In de A. Van Daelestraat in Temse werd een raam ingeslagen. Er werd een mountainbike gestolen.

In de B.A. Heymanstraat in Temse werd er ook ingebroken in een woning. Hier werden alle kasten en laden doorzocht. Er werden juwelen gestolen.

Intoxicatie

Tijdens een patrouille in de Ph. Haumanstraat in Temse werd een motorfiets opgemerkt die in de verboden richting reed. De bestuurder werd onderschept.
Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de 44-jarige man uit Temse, 2,3 promille alcohol in zijn bloed had. De man had geen rijbewijs. Het parket werd ingelicht.

Intrekking rijbewijs

Tijdens een patrouille werd een voertuig onderschept op de Legen Heirweg in Temse. De bestuurder van de auto, een 18 jarige man uit Beveren, legde een positieve speekseltest af. De man reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. In het voertuig zaten twee passagiers, een 17-jarige – en 18- jarige man uit Beveren. Er werden zowel in het voertuig als bij de inzittenden drugs gevonden. Deze drugs werden inbeslaggenomen. Er werd tevens nog een PV opgesteld wegens smaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *