Natuurloop Briqville Classic met ruim 300 deelnemers

TEMSE/STEENDORP – Na een afwezigheid van twee jaar door corona organiseerde de gemeentelijke Sportdienst op 18 september opnieuw de natuurloop ‘Briqville Classic’. Naast de De kidsrace, de kidsrun en de Briqville Classic 5km en 10km Run, was er ook de Assutron halve marathon (21km) en de halve marathon aflossing (3x7km)

De Briqville Classic is een initiatief van Serge Van Autreve en organisatie de sportdienst van Temse. De natuurloop baant zich een weg doorheen het natuurgebied van de Roomkouter en het Fort van Steendorp. Voor de deelnemers wacht aan de aankomst een herinneringsmedaille én een verfrissende Cuvée de Briqville, hét streekbier van Steendorp.

Tientallen kinderen namen deel aan de kidsrace en de kidsrun.

Voor de 5 km. waren er 69 deelnemers. Remco Hofmans uit Bornem kwam als eerste over de eindmeet in een tijd van 19.39 minuten. Sharon Bogaert uit Stekene werd de eerste vrouw op de elfde plaats in een tijd van iets meer dan 23 minuten.

De 10 km. Run kon 67 deelnemers bekoren. Bart Cant uit Temse eindigde de loop als eerste in een tijd van 38.55 minuten. Veerle Wuytack uit Hamme werd de eerste vrouw op de negende plaats in een tijd van bijna 47 minuten.

De ‘Assutron’ halve marathon was een kolfje naar de hand van Wouter Nauwelaers uit Puurs, hij was de snelste van de 45 deelnemers in een tijd van 1.31.53 min. Maithé Rivera uit Tielrode eindigde als eerste vrouw op de 15e plaats in een tijd van 1.48.23 min.

Meer foto’s, klik hier
Meer foto’s, klik hier

Tientallen kinderen namen deel aan de Kidsrace en Kidsrun
Wouter Nauwelaers uit Puurs won de Assutron halve marathon
Maithé Rivera uit Tielrode (vriendin van presentator/zanger Sean Dhondt red.) eindigde als eerste vrouw bij de 21km.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *