Bridge Boxers organiseren boksmeeting voor recreanten

TEMSE – Morgen zaterdag 11 juni om 13 uur organiseert Bridge Boxers Temse in samenwerking met de Vlaamse Boks Liga (VLB) en Boxing Club Temse een recreantenontmoeting in sporthal Temsica. De recreatieve leden van de VBL nog eens de ring instappen om hun technische vaardigheden te demonstreren in een laagdrempelige context.

De VBL wil nog eens herhalen dat het een laagdrempelig platform is en de boksers een kans krijgen om hun technische vaardigheden te demonstreren en eens kennis kunnen maken met een boksring, scheidsrechter en publiek. Boksen op kracht heeft hier geen plaats, daar zijn sparringen, reguliere wedstrijden en Fight Factories voor.

Willen de deelnemers er voluit voorgaan dan kunnen ze deelnemen aan de kampioenschappen, Reguliere competitie of interclubs. Voldoende opportuniteiten dus om zich 100 procent te geven.

Enkel aangesloten recreanten kunnen zich inschrijven via Fightrep. Boksers met wedstrijdervaring mogen niet deelnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *