Chauffeurs negeren massaal verbodsbord in Hoogkamerstraat aan kruispunt ter hoogte van Wase Werkplaats

Vandaag al tientallen chauffeurs geverbaliseerd.

TEMSE – De politiezone Kruibeke-Temse doet een oproep om het verbodsbord in de Hoogkamerstraat, aan het kruispunt met de Kapelanielaan, ter hoogte van de Wase Werkplaats te respecteren. Vandaag werden daar al tientallen chauffeurs geverbaliseerd.

“We stellen vast dat het verbodsbord in de Hoogkamerstraat aan de noordzijde van de Kapelanielaan massaal wordt genegeerd”, klinkt het. “Komende uit Sint-Niklaas is dit gedeelte van de Hoogkamerstraat éénrichtingsverkeer. Men dient de lus te maken via de Kapelanielaan. Deze situatie zal permanent zo blijven. Het is uiterst gevaarlijk om in de verkeerde richting te rijden in een éénrichtingsstraat.”

“Er werden vandaag al 33 bestuurders geverbaliseerd. Allen kregen ze een onmiddellijke inning van 174 euro + 9,06 euro administratiekosten. Er zullen dagelijks controles worden uitgevoerd. Onze boodschap is: Respecteer de verkeersborden.”

Met de nieuwe verkeersregeling is de Hoogkamerstraat tussen de Eurolaan en de noordzijde van de Kapelanielaan omgevormd tot een éénrichtingsstraat. Wanneer de werken aan de N16 afgewerkt zijn zal men vanuit de Eurolaan verplicht zijn om naar rechts te rijden en de lus langs de Kapelanielaan te maken.

Chauffeurs negeren massaal het verbodsbord. De nieuwe verkeersafwikkeling daar is definitief.

Een gedachte over “Chauffeurs negeren massaal verbodsbord in Hoogkamerstraat aan kruispunt ter hoogte van Wase Werkplaats”

  1. Vanochtend stond er nog steeds werfsignalisatie dat je erdoor naar links kon richting TTS. Bord van 3m2! Misleiding ten top. Alle boetes innen bij de verantwoordelijke van de signa!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *