Luxe-stripalbum in voorverkoop al uitverkocht

TEMSE – ‘Temse Stripgemeente’ werd het voorbije weekend weer alle eer aangedaan. In de feestzaal van het oud-gemeentehuis werd door culturele vereniging Spirit een luxe-versie voorgesteld van het Piet Pienter en Bert Bibber-album De Stalen Zeemeermin.

Dit in aanwezigheid van enkele nazaten van de overleden striptekenaar Pom, verantwoordelijk voor de avonturen van het olijke duo. Het luxe-album werd op 500 exemplaren gedrukt maar was in voorverkoop al uitverkocht.

De vereniging zorgde de voorbije jaren al voor heel wat luxe-albums van diverse stripalbums. Er werden door de gemeente de voorbije jaren ook al 37 stripauteurs gevierd.

Het luxe-album werd voorgesteld in aanwezigheid van enkele nazaten van de overleden striptekenaar Pom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *