Alweer sluikstort aan kringwinkel Den Azalee

TEMSE – Aan kringwinkel Den Azalee aan de Krijgsbaan werden zondagvoormiddag weer diverse spullen gedumpt aan het hek. Een bewoonster meldde dit op haar socials. Het is niet de eerste keer dat op een zondag daar gerief achter gelaten wordt.

Tot enige tijd geleden stond er een container voor kledij aan de buitenzijde van het hek van de kringwinkel. Ook toen werd er al kledij, speelgoed en gebruiksvoorwerpen gedumpt. Nu de container op het terrein van de kringwinkel geplaatst is worden de spullen gewoon aan het hek achter gelaten.

Deze voormiddag meldde een bewoonster dit op haar socials:
“Aan kringloopwinkel iemand volop voor het hekken van alles aan het plaatsen, echte schande. En niet één zakje, maar veel. Daar moeten ze echt camera’s gaan plaatsen, echt niet te doen zo.”

Er werd kledij , speelgoed en zelfs een vloerkleed achtergelaten.

Het achterlaten van diverse voorwerpen, op een sluitingsdag van de kringwinkel, is een oud zeer maar blijkbaar wordt daar niks aan gedaan. Er zouden camera’s geplaatst zijn maar volgens de bewoners werken die niet.

Van de kringwinkel konden we niemand bereiken voor een reactie.

Het achterlaten van spullen aan het hek van de kringwinkel wordt beschouwt als sluikstort

Een gedachte over “Alweer sluikstort aan kringwinkel Den Azalee”

  1. Toch , , en trouwens ook doch , , heel simpel , , als ’t niet open is terug komen he , , (als de winkel NIET open is , , tja dan breek je toch ook NIET in (om uw producten te hebben he ) 😉 alley ik toch niet !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *