Okra vierde feest tijdens de vrijdagmarkt

TEMSE – Naar aanleiding van het 65-jarig bestaan van Okra Nationaal stond de ‘Baristabus’ van de vereniging op de wekelijkse markt in Temse. Marktbezoekers kregen info over de werking van de lokale Okra afdeling en een tas koffie aangeboden.

“De promotie-actie voor onze vereniging tijdens de wekelijkse markt was een groot succes”, glundert voorzitter van Okra Temse-centrum Walter Franckaert. “Wij hebben momenteel 410 leden bij Okra Temse Centrum. Er zijn een 200 tal programmafolders verdeeld en een tiental kandidaat-leden uitgenodigd op een kennismakingsbijeenkomst aanstaande vrijdagavond. Ook Okra Kruibeke, Bazel, Heilig Hart, Tielrode en Elversele namen deel aan de propaganda-actie deze voormiddag. Samen hebben wij van Kruibeke tot Elversele afgerond zowat 1200 leden bij Okra.”

Meer foto’s, klik hier

De vrijwilligers van de lokale Okra afdelingen vierden feest tijdens de wekelijkse markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *