POLITIE. Bestuurster onder invloed pleegt vluchtmisdrijf

Aanrijding met vluchtmisdrijf – intrekking rijbewijs

Woensdagnacht omstreeks 00.10 uur was er een aanrijding in de Smesstraat in Temse, waarbij één partij de vlucht had genomen. Het aangereden voertuig kon het voertuig achterna rijden en noteerde de nummerplaat.

Aan de hand van de nummerplaat werd de bestuurster aangetroffen in haar woning. De 50-jarige vrouw uit Tielrode legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,18 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Resultaten flitspalen

Scheldebrug: Hier werden er 119 889 voertuigen gecontroleerd, 76 bestuurders reden te snel.
N41: Er werden 89 496 voertuigen gecontroleerd, er werden 6 PV’s Opgesteld voor het negeren van het rode licht en 43 inzake snelheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *