Gezocht: Beeldend kunstenaar voor zitgelegenheden nieuwe woonzorgcampus De Reiger

TEMSE – Welzijnsvereniging Sleutelzorg zoekt een kunstenaar die vorm wil geven aan kwalitatieve en functionele kunstwerken (zitgelegenheden) op de nieuwe woonzorgcampus, bij het nieuwe lokaal dienstencentrum ’t Achterpoortje en het woonzorgcentrum De Reiger, in Temse-centrum.

“Sleutelzorg bouwt aan een nieuw woonzorgcentrum en een nieuw lokaal dienstencentrum. In het kader van dit laatste verplicht Het Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden (VIPA), dat het project deels subsidieert, de bouwheer ook een kunstwerk te integreren”, stelt Jessica Weber van het lokaal bestuur..

Ben jij een professionele kunstenaar die graag in opdracht kunst voor een publieke ruimte wil maken?

Wil je samen met Sleutelzorg een betekenisvolle invulling geven aan de omgeving van de nieuwe woonzorgcampus? Staan warme zorg, ontmoeting en natuur ook bij jou hoog op de agenda?

Nieuwsgierig? Zin om aan de slag te gaan met deze opdracht?

Surf dan voor meer informatie naar
www.sleutelzorgtemse.be
www.temse.be

Of contacteer Sleutelzorg via mail katrien.dewestelinck@sleutelzorgtemse.be
of: 03/710 25 94

Beeldende kunstenaars zijn welkom op de infovergadering over dit project op 6 mei 2022 om 17u. Vooraf inschrijven via katrien.dewestelinck@sleutelzorgtemse.be voor 1 mei 2022 is nodig, de exacte locatie van dit infomoment ontvang je nadien via mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *