N-VA Temse heeft een nieuw bestuur

TEMSE – Op 31 maart werd in Temse een nieuw N-VA-bestuur verkozen. Ook de komende drie jaar zal de afdeling geleid worden door voorzitter Kim Aluwé en ondervoorzitter Cleo Callens.

Kim Aluwé (32) is archeoloog en werd in 2019 voor het eerst als voorzitter van de afdeling verkozen. Maandag 28 maart legde ze de eed af als gemeenteraadslid als tijdelijk vervanger van Geert Vandersickel die door ziekte enige tijd afwezig zal zijn. Vanaf 1 juni zal ze definitief de taak als gemeenteraadslid opnemen in de plaats van Björn Van Asbroek die Temse verlaat en een toekomst in het buitenland wil opbouwen.

Cleo Callens (38) is zorgkundige en lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst. Ook zij verlengt haar taak als ondervoorzitter die ze vanaf 2019 opnam.

Met Tim Waltens en Glenn De Bock verwelkomt de afdeling twee nieuwe gezichten. Ook voormalig voorzitter Koen De Jonghe is weer van de partij. Bestuursleden Raf Smet, Bert Louage, Tuur Brys, Kurt Verbraeken en Linda Van Nerom zetten hun engagement verder.

Het bestuur wordt vervolledigd met de mandatarissen Lieve Truyman, Tineke Van Britsom, Stephan Van der Gucht, Davy De Rijbel, Werner Maerevoet, Geert Vandersickel, Björn Van Asbroek en Martin Verheesen.

N-VA Temse heeft een nieuw bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *