Heyo zoekt monitoren (+18) voor vakantiekampen

TEMSE – Heyo organiseert te gekke vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Ook in Temse is men actief. Daarvoor is men op zoek naar lokale jongeren die zich willen engageren als monitor bij de kampen tijdens de schoolvakanties.

Elke vakantieperiode vind je Heyo op tientallen locaties in België en het buitenland. Daar geven ze samen met hun monitoren het beste van hunzelf. Hun missie ‘kinderen en jongeren spontaan laten groeien door samen te ontdekken en te beleven’!

“In Temse zijn wij actief in de Krokus-Paas – en Zomervakantie in school de Klaproos”, vertelt Emilie De Jonghe. “Hiervoor zijn wij natuurlijk op zoek naar lokale jongeren en volwassenen (18+) met een hart voor kinderen.

Wie interesse heeft kan zich aanmelden via www.heyomonitoren.be
mail: monitor@heyo.be of 0497 41 82 31

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *