Beleef korfbal vanuit sporthal Temsica bij je thuis

TEMSE – Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om supporters te ontvangen in Sporthal Temsica. Daarom lanceert Korfbalclub Temse een livestream via YouTube om de thuiswedstrijd tegen Sikopi vanuit de woonkamer te volgen.

Het nieuwe zaalseizoen in het korfbal begon voor Temse, bijgenaamd The Purple Monkeys, in mineur. Door coronabesmettingen bij tegenstander Leuven werd de eerste thuiswedstrijd al onmiddellijk uitgesteld.

Volg de wedstrijd van de The Purple Monkeys zaterdag via livestream

“Een zaalwedstrijd in Sporthal Temsica geeft altijd meer sfeer dan buiten op het veld”, vertelt voorzitter Peter Borghgraef.
“Daarom was het ook bijzonder jammer dat deze niet kon doorgaan.”

De week nadien werd ook de wedstrijd op Minerva afgelast, dit keer wegens besmettingen en quarantaine bij enkele spelers van de club uit Temse.

Becommentarieerd

“Eindelijk konden we, na anderhalf jaar, weer een volle sporthal verwachten voor de topper tegen Sikopi totdat Covid er weer een stokje tussen stak. Gelukkig gaan enkele van onze vrijwilligers een livestream opzetten. Zo kunnen onze supporters en sympathisanten de wedstrijd van thuis volgen “, klinkt het bij de voorzitter.

De wedstrijd tegen de ploeg van Linkeroever zal becommentarieerd worden door twee geëngageerde clubvrijwilligers Hans Verbeke en Mathieu De Baer.

“Dit weekend wordt een eerste test. Later kunnen we bekijken wat we nog kunnen verbeteren en wat we anders kunnen doen om de sfeer nog meer in de huiskamers van onze leden te krijgen.”, sluit Peter af.

De derby der Linkerscheldeoever is zaterdag live te volgen op het YouTube-kanaal van KC Temse vanaf 20u30.

Een gedachte over “Beleef korfbal vanuit sporthal Temsica bij je thuis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *