Eerste ‘singlesdrink’ lokt heel wat vrijgezellen naar The Wine Barn

TEMSE – Ellen De Prins en Mathieu Willaert organiseerden voor de eerste keer een singlesdrink. Dit voor lokale singles tussen 25 en 45 jaar. Heel wat vrijgezellen gingen op het aanbod in en beleefden een gezellige avond.

Ellen en Mathieu leerden elkaar kennen via het televisieprogramma First Dates op Eén. Ze werden geen koppel maar werden wel goede vrienden.

“Omdat er voor onze leeftijdscategorie niks georganiseerd wordt besloten we zelf het heft in handen te nemen”, vertelt Mathieu. “Daarom deze singlesdrink. Het oorspronkelijke idee was om een zomerbar af te huren. Maar toen zijn we hier bij de Wine Barn terecht gekomen en werd dit de locatie voor onze eerste editie.”

De doelgroep was vrijgezellen tussen 25 en 45 jaar.

“We kozen die categorie om toch zowat een richtleeftijd te stellen. Voor de jeugd worden er her en der fuiven georganiseerd. En de studenten die gaan feesten in Gent of Antwerpen. Daarom de doelgroep 25-45. Het is wel de bedoeling om binnenkort ook voor de oudere leeftijdscategorie zo’n drink te organiseren. Daarvoor zijn al contacten gelegd met een zomerbar in de buurt.”

Mathieu en Ellen (rechts) organiseerden de eerste singlesdrink voor vrijgezellen van 25 tot 45 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *