Signeersessie met Franse tekenaar lokt heel wat geïnteresseerden

TEMSE – Zaterdag 18 september was Francis Bergèse, de Franse tekenaar van onder meer Biggles en Buck Danny op uitnodiging van culturele vereniging Spirit te gast in Temse voor een signeersessie.

“De bedoeling was om met onze culturele vereniging Spirit de tweede editie van de Grote Signeerdag met 30 striptekenaars te organiseren “, vertelt voorzitter Raoul De Graeve. Door de regels rond Covid-19 was dat niet mogelijk.”

Daarom werd het stripfestival geannuleerd.

“Maar we vonden een alternatief met een signeersessie met de bekende Franse tekenaar Francis Bergèse. Ondanks dat zijn strips bij het grote publiek minder bekend zijn kregen we toch zowat zestig geïnteresseerde stripliefhebbers over de vloer”, glundert De Graeve. “Alle stripliefhebbers vinken nu al 17 september 2022 aan. Dan organiseren we opnieuw een groots stripfestival.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *