Bestuurder rijdt bestelwagen tot schroot in stationstunnel

TEMSE – Dinsdagochtend is een bestelwagen zwaar beschadigd geraakt toen hij zich klem reed tegen het plafond van het tunneltje aan het station. Hoewel het tunneltje slechts 1m85 hoog is reed de chauffeur er tegenaan.

De schade aan het voertuig was zeer groot, de volledige laadbak werd losgerukt en werd compleet vernield. Ook de inhoud, allerhande tweedehandsspullen, raakte beschadigd. De spullen kwamen deels op straat terecht. Gelukkig bleven beide inzittenden ongedeerd, ze kwamen er met de schrik van af.

De brandweer kwam ter plaatse om te helpen bij de takeling en moest een aantal stukken van de laadbak verwijderen om het voertuig te kunnen takelen. Door de aanrijding werd een elektriciteitskabel vernield, maar voor de rest liep de tunnel geen noemenswaardige schade op. Ook het treinverkeer ondervond geen hinder door het ongeval. Het is niet de eerste keer dat een bestelwagen het plafond van de tunnel raakt.

De brandweer kwam helpen bij de takeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *