Nieuw op Facebook !!! ‘Horeca Temse in de Kijker’

TEMSE – Op 8 mei kunnen de terrassen eindelijk weer open. Na meer dan een half jaar gesloten te zijn kan ook de horecasector in Temse alle hulp gebruiken.

Horecazaken uit groot-Temse kunnen voortaan op de pagina ‘Horeca Temse in de Kijker’ hun aanbiedingen delen. Zo vinden horecafans en lekkerbekken alle aanbiedingen, berichten en actueel nieuws  van de Temsese horeca terug op één pagina !!!

Santé en smakelijk !!!

 

Een gedachte over “Nieuw op Facebook !!! ‘Horeca Temse in de Kijker’”

  1. Wandelde zaterdagmiddag door een sfeerloos en doods Temse. Bij de brasserie Hoogpoort 1 tafel buiten waar niemand zat, rechttegenover 1 man op het terras en uitkijkend op een volkomen lege markt, waar blijkbaar geen uitbreiding van terrassen mogen staan. In Sint- Niklaas en Bornem was het gezellig druk op de terrassen. Temse is dood en maakt een zielige indruk, dankzij de regelneven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *