Bibliotheek Temse breidt openingsuren uit

TEMSE – Vanaf maandag 17 mei breidt de bibliotheek van Temse haar openingsuren uit. Bezoekers kunnen voortaan ook op donderdag én op 4 weekavonden tot 19 u. in de bibliotheek terecht. Ook op zondag zal de bibliotheek langer open zijn.

“De nieuwe openingsuren vergroten de toegankelijkheid van de bibliotheek en worden meer op elkaar afgestemd om duidelijker te zijn voor bezoekers”, aldus schepen van Cultuur Lieve Truyman (N-VA)

Vanaf 17 mei is de bibliotheek van maandag tot en met donderdag open van 14 u. tot 19 u.

Tot nu toe was de bibliotheek op maandag en dinsdag open tot 18.30 u., op woensdag tot 20 u. en gesloten op donderdag. Dat worden nu 4 avonden, waarbij bezoekers tot 19 u. in de bib terecht kunnen, met daarbij dus ook een extra openingsdag op donderdag.

Op vrijdag opent de bibliotheek haar deuren om 9.30 u. in plaats van om 10 u. In de namiddag is de bibliotheek open van 14 u. tot 17 u.

“Ook op zondag, traditioneel de drukste openingsdag, gaat de bibliotheek vroeger open”, klinkt het. “Voortaan kan men er op zondag van 9.30 u. tot 12.30 u. terecht. Door deze aanpassing verruimt de bibliotheek haar dienstverlening met zes uur en een extra openingsdag per week.”
Openingsuren vanaf 17 mei 2021

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag: 14 – 19 u.
Vrijdag                                                              09.30 – 12.30 u./ 14 – 17 u.
Zaterdag                                                           gesloten
Zondag                                                             09.30 – 12.30 u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *