Komend weekend Erfgoeddag in Temse met diverse coronaveilige activiteiten.

een expo, een interactieve zoektocht, een podcast, de nieuwsbrief ‘Nachtwerk op de Boelwerf en Smakelijk Erfgoed bij lokale handelaars.

TEMSE – Dit weekend vieren we de 20ste editie van Erfgoeddag. Op 24 en 25 april vinden in Vlaanderen en Brussel activiteiten plaats in het teken van ‘De Nacht’.
Omwille van de strenge coronamaatregelen brengen erfgoedspelers een aangepast, veilig aanbod met o.a. buitenactiviteiten en digitale alternatieven.

In Temse vinden onderstaande activiteiten plaats.

Het thema van Erfgoeddag dit jaar: De Nacht

Nachtwerk in Temse – Tentoonstelling in het Molenhuis door de Koninklijke Postzegel- en Ruilkring Temse (met gratis publicatie en quiz)

Het boeiende nachtleven in Tielrode – Interactieve zoektocht, georganiseerd door Milieuwerkgroep Ons Streven vzw

Roestduivels en zaatmollen: Nachtwerk op Boelwerf – Uitgave van een extra nieuwsbrief van Op Stoapel (zie www.opstoapel.org)

Sprekend Waasland – Podcast De zwarte klauw (vertelster Sarah Moens i.s.m. bibliotheek Temse en Erfgoedcel Waasland) – www.sprekendwaasland.be

Smakelijk Erfgoed: streekproducten voor dag en dauw gemaakt – Product in de kijker op zaterdag 24 april bij plaatselijke handelaars – Confrérie Gouden Sleutel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *