Corona-PV’s voor negeren avondklok

TEMSE/KRUIBEKE – Afgelopen weekend liepen enkele bestuurders tegen de lamp die na middernacht nog op de weg waren. Ze kregen een corona-pv voor het negeren van de avondklok.

Tijdens een patrouille, zaterdagnacht, in de Kruibekestraat in Kruibeke werd een voertuig onderschept om te controleren waarom deze nog op de weg was. De bestuurder en zijn passagier konden geen geldige redenen voorleggen. Beiden kregen een boete van 250 euro. De bestuurder, een 57 jarige man uit Kruibeke, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,47 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor zes uren.

In de Gasthuisstraat in Temse werd eveneens een voertuig onderschept ter controle van het negeren van de avondklok. Ook hier kon geen geldige redenen worden gegeven. Bestuurder en passagier kregen een Covid-boete van 250 euro. De bestuurder, een 25-jarige man uit Temse, legde een positieve ademtest af. Hij diende zijn rijbewijs voor drie uren af te geven.

Op de Nieuwe steenweg in Elversele werden ook nog twee personen aangetroffen na middernacht. Ook zij kregen een boete.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *