Ook kapsalon in De Reiger en ’t Blauwhof gesloten

TEMSE/STEENDORP – Net zoals bij de privé-kapsalons kunnen voorlopig ook de bewoners van WZC De Reiger en ’t Blauwhof niet naar de kapper.

“Volgens de nieuwe maatregelen die vanaf vandaag zaterdag van kracht gaan, zijn wij helaas ook genoodzaakt om het kapsalon te sluiten in WZC De Reiger en WZC ’t Blauwhof”, stelt men bij Sleutelzorg. “Dit alvast voor een periode van vier weken.”

“Ook de pedicures kunnen enkel nog langskomen in onze woonzorgcentra omwille van medische redenen en na goedkeuring/in samenspraak met de hoofdverpleegkundige”, klinkt het. “Wat onze bezoekregeling betreft, willen we nog graag even verduidelijken dat de geregistreerde, vaste twee bezoekers elke dag doorlopend tussen 14u00 en 17u00 kunnen langskomen, donderdag tot 19u00. Zij mogen echter niet gelijktijdig aanwezig zijn.”

Ook de kapsalons in woonzorgcentra moeten alvast vier weken de deuren sluiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *