Ook recyclageparken blijven open

TEMSE/SINT-NIKLAAS – Vanaf vandaag zaterdag gelden nieuwe Covid-regels om de opgang van het virus opnieuw in te dijken. De recyclageparken van Miwa blijven open. Men hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

“Kom wel enkel naar een recyclagepark als het echt nodig is”, stelt Maaike Smet van Miwa. “Als er de komende dagen nog wijzigingen zijn, informeren we zeker verder. “Uiteraard blijven de maatregelen gelden die al eerder van toepassing waren. Draag verplicht een mondmasker, ook in je wagen. Er wordt slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten op het recyclagepark. Zo kunnen bezoekers voldoende afstand houden van elkaar. Hou rekening met de lange wachttijden die hierdoor kunnen ontstaan. Blijf tijdens het aanschuiven in je wagen zitten.”

“Kom alleen naar het recyclagepark. Enkel voor het wegbrengen van grote stukken afval (bijv. zetel of matras) kan je met twee personen komen. Hou altijd minstens 1,5 meter afstand tot andere bezoekers of parkwachters. Sorteer je afval op voorhand thuis en beperk het aantal afvalstromen. Zo verloopt je bezoek aan het recyclagepark vlug en vlot. Breng bij voorkeur geen afval dat ook aan huis wordt opgehaald (bijv. papier-karton en PMD).

Wacht geduldig tot het jouw beurt is om afval te deponeren in de container van jouw keuze. Hou ook tijdens het wachten voldoende afstand.
Betalen kan enkel met bancontact.

Het recyclagepark van Waasmunster is door wegenwerken gesloten tot en met 5 april. De ophalingen voor restafval, PMD en dergelijke blijven ook doorlopen.

De recyclageparken van Miwa blijven voorlopig open (foto (C) Miwa)

Een gedachte over “Ook recyclageparken blijven open”

  1. Houd je aan onderstaande voorwaarden om de veiligheid en gezondheid van de andere bezoekers en onze parkwachters te garanderen. De maatregelen blijven ook de komende weken gelden. Bezoek het recyclagepark enkel als dat noodzakelijk is. Draag verplicht een neus-mondmasker op alle recyclageparken in de regio van EcoWerf.  Asbestcement aanleveren op het recyclagepark kan enkel nadat je op voorhand online een reservatie gemaakt hebt.  Meer informatie en een afspraak maken . 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *