N-VA Temse komt met alternatief voor afgelaste nieuwjaarsreceptie

TEMSE – Elk jaar rond deze tijd organiseert N-VA Temse haar nieuwjaarsreceptie met een prominente gast. Door corona kon dat uiteraard niet doorgaan. Daarom komt men met een alternatief op de proppen door middel van een videoboodschap.

“De voorbije jaren kregen we tijdens onze nieuwjaarsrecepties zo reeds Jan Jambon en Matthias Diependaele op bezoek”, vertelt voorzitter Kim Aluwé. “Het is de ideale gelegenheid om bij te praten en elkaar het beste te wensen. Maar dit jaar is voor iedereen anders, nieuwjaarsrecepties kunnen niet plaatsvinden en dus waren ook wij genoodzaakt onze nieuwjaarsreceptie te annuleren. Maar we werkten wel een alternatief uit.”

“De N-VA-leden in Temse kregen op een coronaveilige manier een flesje bubbels aan huis geleverd om op het nieuwe jaar te klinken. En met een videoboodschap voor alle Temsenaars blikken we met N-VA terug op 2020 en kijken we vooruit naar 2021.”

De videoboodschap vliegt door Temse en de N-VA schepenen Lieve Truyman, Stephan Van der Gucht en Tinneke Van Britsom kijken terug – en naar de toekomst-.

Schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Lieve Truyman geeft weer hoe het in 2020 goedgekeurde mobiliteitsplan en master- en beeldkwaliteitsplan tot concrete projecten leidt in 2021.

Schepen van Lokale Economie en Financiën Stephan Van der Gucht bespreekt het moeilijke jaar voor onze lokale ondernemers en de projecten die ter ondersteuning uitgevoerd werden.

“Dat het corona-jaar ook tot veel creativiteit heeft geleid en de diensten de nodige uitdaging gaf om zichzelf heruit te vinden wordt gekaderd door schepen van jeugd, onderwijs en dierenwelzijn Tineke Van Britsom.
Het slotwoord vol hoop voor 2021 is van voorzitter Kim Aluwé. Dit alles wordt voorzien van de mooiste dronebeelden van onze gemeente door Matthias Foubert.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *