Heel wat boetes uitgedeeld tijdens gecoördineerde politiecontrole op covid maatregelen, verkeersovertredingen en overlast

TEMSE – De lokale politie Kruibeke-Temse heeft afgelopen zaterdagnacht een extra actie gehouden. De actie startte om 20.OO uur tot zondagmorgen 4 uur. Er werden extra controles gehouden op de covid maatregelen, verkeersovertredingen en overlast.

Er werden 5 personen betrapt in het bezit van drugs. Allen dienden onmiddellijk een minnelijke schikking te betalen van 100 euro. De drugs werden inbeslaggenomen. Tevens waren allen eveneens in overtreding met een covid maatregel.

Er werden 46 PV’s opgemaakt voor het negeren van de covid maatregelen. Er werden vaststellingen gedaan in take away zaken die de coronaregels niet volgden. Er werd ook een covid overtreding vastgesteld in een nachtwinkel.

Er werd een groep jongeren geverbaliseerd die samenschoolden. Na middernacht werden 15 personen beboet omdat men geen geldige redenen had om buiten te zijn.

Er werd ook een voertuig onderschept waarin twee personen zaten. De bestuurder een 30 jarige man uit Ninove werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij kreeg ook een minnelijke schikking van 100 euro, er werden drugs in zijn voertuig gevonden. De man had geen rijbewijs.

Het voertuig bleek niet verzekerd te zijn. Bij nazicht bleek dat de bestuurder geseind stond voor 3 feiten. De man werd gearresteerd. Het parket werd ingelicht. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen. De man mocht na alle verhoren beschikken.

Er werden 19 PV’s opgesteld voor verschillende verkeersovertredingen, oa. parkeren, negeren C1, …
Er werd ook een snelheidscontrole gehouden in de Kasteelstraat en in de Oeverstaat. Hier werden 17 snelheidsovertreders geflitst.

Foto: Shutterstock

Een gedachte over “Heel wat boetes uitgedeeld tijdens gecoördineerde politiecontrole op covid maatregelen, verkeersovertredingen en overlast”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *