POLITIE. Drie rijbewijzen ingetrokken, fietsers ten val

Drie rijbewijzen ingetrokken bij alcoholcontroles

Dit weekend legden bij controles in Temse drie bestuurders een positieve alcoholtest af. In de nacht van zaterdag op zondag werd in de Kasteelstraat gecontroleerd. Eén persoon zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden, een ander voor 3 uur.

Zondagmiddag zag een politiepatrouille een voertuig zwalpen in de Parklaan. De bestuurder werd aan een alcoholcontrole onderworpen. Hij had 1.17 promille alcohol in zijn bloed. De 44-jarige man zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.

Fietsster ten val na botsing tegen kofferdeur

In de Gentstraat in Temse reed maandagmiddag een fietsster op het tweerichtingsfietspad. De bestuurder van een geparkeerde bestelwagen doet de kofferdeur open op het moment dat de fietsster passeert. De 53-jarige vrouw uit Hamme raakte de deur en komt ten val. Ze raakte hierbij lichtgewond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *