Man verwondt drie agenten

TEMSE – Een dolgedraaide man heeft zaterdagavond drie agenten verwond aan het politiesecretariaat op de Zaat

De eerste feiten vonden plaats om 20.30 uur in het politiecommissariaat in de Nagelheetmakerslaan in Temse. Daar was de man binnengestapt en had hij zich verbaal agressief opgesteld tegenover de mensen aan het onthaal.

“Hij werd aangemaand om het politiebureau te verlaten en terug te keren als hij bedaard was”, zegt het parket van Oost-Vlaanderen. “Dat deed hij pas na nog allerhande verwijten en smaad aan het adres van de agenten.”

Kort daarna werd de man aangetroffen in aan auto die geparkeerd stond op een plaats waar alleen maar dienstvoertuigen van de politie mogen staan.

“Toen hij daarover werd aangesproken werd hij opnieuw verbaal agressief en stapte hij uit zijn auto. Hij kwam dicht bij de inspecteurs staan en hield geen rekening met de sociale afstand. Zelfs de aanwezigheid van zes agenten kon hem niet kalmeren.”

Uiteindelijk werd er na nog een nieuwe scheldtirade besloten om de man op te pakken. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

“Hij stelde zich weerspannig op en stampte in de richting van de agenten”, aldus het parket. “Drie inspecteurs werden lichtgewond. Een van hen hield er een werkongeschiktheid van een week aan over. Ook in de cel bleef de man roepen en schreeuwen. Hij bracht vernielingen aan en vroeg ook om een ziekenwagen. Toen die ter plaatse kwam weigerde hij om verzorgd te worden.”
(bron: HN – Bert Foubert)

 

2 gedachtes over “Man verwondt drie agenten”

  1. Om al die problemen uit te sluiten zouden ze de militairen dienst terug moeten invoeren om die gasten wat meer tucht tegenover de overheid aan te drillen.

  2. Onbegrijpelijk wat zo iemand bezielt.
    Die kennen geen respect, geen verantwoordelijkheid.
    Triestig, zo te keer gaan tegen de politie agenten.
    Toen wij kinderen waren werd ons bijgebracht : gehoorzaamheid, beleefdheid en respect, blijkbaar geeft men dat niet meer mee in de opvoeding . ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *