Kan kermis Temse-Velle nog doorgaan ?

TEMSE – In augustus is er op Temse-Velle kermis. Daarvoor zijn ook verschillende nevenactiviteiten gepland. Door de nieuwe  uitbraak van  Covid 19 in Temse gaat het gemeentebestuur bekijken of één en ander bijgestuurd moet worden.

“De recente cijfers zijn reden tot bezorgdheid”, stelt waarnemend burgemeester Wim Van Rossen (Open VLD) in Het Nieuwsblad. “Mocht blijken dat het verder de verkeerde kant op gaat, dan gaan wij de gepaste maatregelen treffen.”

“Er zijn bijvoorbeeld activiteiten gepland rond Velle kermis (nvdr: een go-cart race en een jaarmarkt op 9 en 10 augustus), die we dan mogelijk moeten herbekijken”, zegt Van Rossen. “Via een communiqué roepen we onze inwoners ook op om mondkapjes niet alleen te dragen wanneer het verplicht is.”

Komt de organisatie van de Go-Cart race Temse-Velle in het gedrang door de de recente uitbraak van Covid 19 in Temse ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *