Willy en Roy leiden carnavalsfeesten in Temse en Steendorp

Willy De Vogel (62) is zaterdagavond 14 november  in JOC De Nartist verkozen tot prins carnaval 2016.  In Steendorp is Roy Meersman net zoals vorig jaar verkozen tot prins carnaval

De verkiezing van Willy de Vogel in Temse is meteen een bekroning voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij het carnavalscomité van Temse. Hij kreeg 273 stemmen achter zijn naam. Dat zijn er 23 meer dan tegenkandidaat Tom Serraris. Martine Van Noten (48) en Signe Verhaert (24) fungeren als eredames tijdens de carnavalsfeesten in Temse die doorgaan tijdens het schrikkelweekend van 28/29 februari 2016.

 Ook in Steendorp was er de prinsverkiezing.  Daar volgde Roy Meersman  zichzelf op, Tijdens een geanimeerde verkiezing, haalde hij het van tegenstander Leroy Van Strydonck. Carnaval in Steendorp vindt plaats tijdens het weekend van 6 februari 2016.

Meer foto’s, verkiezing Steendorp, klik hier

De fonkelnieuwe prins carnaval Temse 2016 Willy De Vogel geflankeerd door zijn eredames Martine en Signe en verder vlnr.: Beatrix Mys, voorzitter carnavalscomité Temse Dirk Mettepenningen en Sylvain Schvartz. (foto Franky Polfliet)
De fonkelnieuwe prins carnaval 2016 Willy De Vogel geflankeerd door zijn eredames Martine en Signe en verder vlnr.: Beatrix Mys, voorzitter carnavalscomité Temse Dirk Mettepenningen en Sylvain Schvartz. (foto Franky Polfliet)

 

In Steendorp regeert Roy Meersman, net zoals afgelopen jaar, het carnaval. (foto: Peter Perdaen)
In Steendorp regeert Roy Meersman, net zoals afgelopen jaar, het carnaval. (foto Peter Perdaen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *