Unizo Temse reikt hoofdprijs Lenteshopping uit

TEMSE – Tijdens het eerste weekend van maart, net voor de uitbraak van het coronavirus, organiseerde Unizo Temse de Lenteshopping. Daarbij was er door de shoppers een fiets te winnen. Die fiets werd nu uitgereikt aan de gelukkig winnaar.

“Door de coronacrisis doen we deze prijsuitreiking iets later dan gewoonlijk”, aldus Stijn Teugels, voorzitter van de lokale afdeling van Unizo. “Daardoor moesten we dit gebeuren ook anders organiseren, met inachtname van de social distancing.”

Normaal gezien is de prijsuitreiking er eentje met meer toeters en bellen en een receptie achteraf. Door de geldende regels was dit niet mogelijk.

“Omdat de winnares op de site De Zaat woont besloten we de prijs in open lucht, aan het dijkpad aan de Schelde te overhandigen.”

Winnares van de fiets werd Nicole Smet. Zij kreeg het winnende biljet bij damesboetiek Consenza uit de Vrijheidstraat. De fiets van zowat 1000 euro werd geschonken door Yannick Eeckelaert van The Bikestore aan de Krijgsbaan.

“Het is de eerste keer dat zij deelnam aan de onze Lenteshopping en ze wint meteen de hoofdprijs”, glunderde Stijn Teugels.

Jaarlijkse organiseert Unizo ook de Sleutelbraderij in september. Of die door de coronacrisis dit jaar zal kunnen doorgaan is nog niet bekend.

“We hebben voorlopig nog geen voorbereidingen getroffen hiervoor”, stelt de voorzitter. “We wachten nog even de beslissingen af van de Veiligheidsraad. Maar de social distancing bewaren op een evenement met, bij mooi weer, heel wat bezoekers zal niet zo makkelijk zijn.”

vlnr.: Yannick Eeckelaert (The Bikestore), Stijn Teugels (VZ Unizo Temse), Gwen (Consenza), winnares Nicole Smet en Johan Nees (penningmeester Unizo Temse)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *