Voormalig café Den Eekhoorn omgevormd tot bedrijvencenter

TEMSE – Het voormalige café De Eekhoorn in de Vrijheidstraat in Temse werd afgelopen maanden omgevormd tot een gloednieuw kleinschalig bedrijvencentrum in het centrum van Temse. Op donderdag 13 februari 2020 vond in de Vrijheidsstraat de officiële opening plaats van het bussiness-center The Hub in aanwezigheid van burgemeester Luc De Ryck en vele andere genodigden.
bedrijvencenter The Hub in de Vrijheidsstraat

The Hub, een kleinschalig bedrijvencentrum in het centrum van Temse, is een initiatief van Gert Poppe (30) van consultancybureau Alpha IT, Bart Van Geyt (35) van boekhoudkantoor ProBuFisc en Davy Van Eyck (36) van aannemersbedrijf Total Reno Solutions.

Uitstekende ligging en moderne polyvalente zaal

The Hub bevind zich in de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, middenstand, warenhuizen en vele toegangswegen. Er zijn 5 full-service kantoren die beschikken over alle comfort: een gezonde werkomgeving, een geïntegreerde keuken, een individuele airconditioning, een gratis te gebruiken parking, camerabewaking, telefonie en internet en gebruik van de polyvalente zaal.

De kantoren beschikken allemaal over een individuele toegang waardoor ze doorlopend toegankelijk zijn en ze zijn in verschillende afmetingen beschikbaar.

“Het grote verschil met mijn vorig kantoor is dat mijn bedrijf niet meer verscholen zit in een industriezone waardoor ik ook geen hinder meer heb van de drukke mede-zaakvoerder Gert Poppe.

Rijke geschiedenis

“The Hub beschikt eveneens over een moderne, goed uitgeruste polyvalente zaal geschikt voor bedrijfsevenementen die gebruikt kan worden door de huurders. Een extra troef wat dit complex te bieden heeft.” klinkt het bij Sam Van Mele, architect van het project.

“Dit project is een mooi voorbeeld hoe een pand met een rijke geschiedenis omgetoverd kan worden tot een hedendaagse plek ter ondersteuning van ondernemers en dit in het centrum van een gemeente als Temse. Temse is fier op deze innovatieve ondernemers.” aldus
burgemeester Luc De Ryck.

Er zijn momenteel nog enkele kantoren beschikbaar.

Geïnteresseerden kunnen meer info bekomen via
management@hubbusinesscenter.be of via de website www.hubbusinesscenter.be

vlnr. Davy Van Eyck (Total Reno Solutions), Sam Van Mele (SASS Architecten), burgemeester Luc De Ryck, Bart Van Geyt (ProBuFisc), Silvie De Geyter (ProBuFisc), Gert Poppe (Alpha IT)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *