RETRO. Temse in Beeld 1995

TEMSE – De voorbije weken kon men op Eclips TV de film ‘Temse in Beeld 1995’ bekijken. Een overzicht van de belangrijkste activiteiten en evenementen in groot-Temse in 1995.

Dankzij de medewerking van het gemeentearchief Temse en de Waaslandse Videoclub Temse kon onze redactie een kopie van de film op de kop tikken.

De geïnteresseerden die de uitzending gemist hebben kunnen die hier opnieuw bekijken. De kwaliteit van de film is door het kopiëren van de film van VHS videocassette naar DVD niet optimaal. Maar het overzicht van wat er dat jaar te doen was in Temse bevat wel een boel nostalgie. Veel plezier.

 

RETRO. Naar school in de jaren ’60

TEMSE – Vanaf heden plaatsen wij hier op uw favoriete webkrant op regelmatige tijdstippen filmpjes van het Temse van lang en minder lang geleden.

Beginnen doen we met beelden uit het filmarchief van de gemeente Temse.

In de jaren ’60 draaiden Ray Van Der Plassche en zijn assistent Bernard Henry de film “Een dag in de kindertuin van de R.M.S. Temse.”

Met dank aan filmmaker Eddy Van Acker
Hebt u zelf leuke of verrassende  filmpjes uit Temse die we op onze site mogen plaatsen ? Stuur ze door met het gratis programma We Transfer via: nieuws@editietemse.be of stuur ons de you-tube-link door