POLITIE. Bromfietser ten val, bromfietser gewond na aanrijding

Bromfietser ten val

In de Burgem. Achiel Heymanstraat in Tielrode is dinsdagnamiddag 27 augustus een bromfietser ten val gekomen door een uitwijkmanoeuvre. Doordat een auto dwars over het fietspad kwam te staan moest de bromfietser uitwijken. Daarbij raakte hij een geparkeerd voertuig en kwam hij uiteindelijk ten val tegen een tweede geparkeerd voertuig. De 21-jarige bromfietser uit Berlare raakte lichtgewond. De bestuurder van de wagen die op het fietspad stond, reed door zonder hulp te bieden.

Bromfietser gewond na aanrijding

Woensdagvoormiddag 28 augustus gebeurde in de Pontweg in Elversele een aanrijding. De bestuurder van een wagen wou rechts afslaan. Hij had een bromfietser niet opgemerkt en kwam zo in botsing. De 17-jarige bromfietser uit Temse werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *