Klasseslager Finesse heropende de deuren aan de Sint-Amelbergalaan

TEMSE – Op vrijdag 9 augustus heropende Klasse-slager Finesse de deuren aan de Sint-Amelbergalaan. Dit na de verhuis van de oude locatie aan de Krijgsbaan.

“Alle Temsenaren mogen weten dat we naar de andere kant van het centrum verhuisd zijn, en trots en dankbaar zijn om na acht jaar in een nieuwe zaak te staan”, aldus zaakvoerster Sil Van Riet.

“Aan de Krijgsbaan zaten we in een huurpand en daarom moesten we knopen doorhakken, ofwel daar renoveren of verhuizen naar een nieuwe kooplocatie. En dan kwam dit pand aan de Sint-Amelbergalaan vrij door de pensionering van de vorige zaakvoerder. Dan zijn we hier een kijkje komen nemen en we zagen hier wel potentieel in en ook de omgeving stond ons zeker aan.”

“Heel wat bewoners uit de omgeving van de Krijgsbaan vonden de verhuis een spijtige zaak maar ze konden zich wel inschrijven om alles thuis te laten leveren. We laten onze klanten uit die omgeving zeker niet in de steek.”

“Het is trouwens echt wel een droom die uitkomt”, klinkt het. “Als men er wil voor gaan en er hard voor werkt dan kan men dit realiseren.”

Tijdens de officiële opening van de zaak, voor vrienden en familie, donderdagavond 8 augustus, kwam ook burgemeester Luc De Ryck (CD&V) even langs om de zaakvoerster en haar team alle succes toe te wensen.

Het openingsweekend was trouwens een knaller voor het Finesse-team. Op de Facebookpagina van de slagerij klonken dan ook mooie woorden van de zaakvoerster voor haar team:

“Bedankt iedereen om er samen met ons een fantastisch openingsweekend van te hebben gemaakt. Mijn team heeft er meer dan ooit gestaan, we hebben samen zo hard geknald, het beste van onszelf gegeven. Zenuwen voor de eerste klanten, blozende kaken van de vele complimenten, een lach, een traan, adrenaline in ons lijf…Fantastisch.”

info: www.klasseslagerfinesse.be ook @Facebook

Meer foto’s van de officiële opening, klik hier

Zaakvoerster Sil Van Riet met haar team en burgemeester Luc De Ryck

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *