Steendorp Zomert barst uit zijn voegen

STEENDORP – Steendorp Zomert 2019 was een topeditie. Vooral ’s avonds was er geen plaatsje meer vrij op de feestsite in de Kapelstraat. Laura Lynn en de Romeo’s waren de publiekstrekkers van de feesten. Wij gingen in de late uurtjes de sfeer opsnuiven.

“Dankzij het droge weer is het hier op de koppen lopen”, aldus Marc Batens van de mede-organiserende carnavalsvereniging KV De Fuivers. Toch klinken er ook negatieve klanken, vooral dan bij de bewoners die vlak aan het feestgebeuren wonen: “We kunnen amper uit onze huizen door de hoge hekken die hier geplaatst zijn”, klinkt het. “We worden totaal niet betrokken bij het gebeuren. Dat ze voor volgend jaar maar een andere locatie zoeken.”

De vele fuifnummers en feestbeesten die afgezakt waren naar de Kapelstraat lieten het evenwel niet aan hun hart komen, zij gingen massaal uit de bol voor lokale en Vlaamse vedetten. Vooral de Romeo’s lieten vele harten sneller slaan… 🙂

Meer foto’s, klik hier

Een gedachte over “Steendorp Zomert barst uit zijn voegen”

  1. Steendorp 2022
    Slechte organisatie. Bestuur respectloos en geen verantwoordelijkheidszin.
    Organisatie kan de massa niet aan. Evenement is te groot voor de carnavalsgroep. Beter evenementensector inschakelen Steendorp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *