Compostmeesters organiseerden weer ontspannende fietstocht

TEMSE – De Compostmeesters van Temse organiseerden voor de elfde maal een ontspannende fietstocht. De tocht van ongeveer 37 km bracht de deelnemers via Velle – Haasdonk – Beveren – Kruibeke tot aan het natuurhuis te Steendorp.

Onderweg werden twee haltes gehouden namelijk t.h.v. het Kasteel Cortewalle te Beveren en het Natuurhuis gelegen aan het natuurdomein Roomkouter te Steendorp. Omwille van het warme weer was een koel drankje meer dan welkom.

De volgende activiteit staat gepland op zondag 23 juni.

Iedereen is dan welkom op de demo compoststand gelegen aan de Kattebrug 14/A te Temse voor de traditionele ‘compostbabbel’. Tussen 11.00 en 12.30 uur kan men daar terecht voor een gezellig samenzijn en biedt het gemeentebestuur aan iedere bezoeker een aperitiefje aan. Tijdens de compostbabbel worden onder meer de winnaars bekend gemaakt die hadden deelgenomen aan de wedstrijd van de compostmeesters tijdens de marktactie en de fietstocht.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *