Jan Bogaert Classic doet het voor het goede doel

TEMSE  –  Zondag 9 juni organiseren de Jan Bogaert Vrienden weer hun jaarlijkse ‘Classic’. Een semi-klassieker van de Vlaamse Wielerbond, van 90 of 125 kilometer. Daarnaast is er ook de Lady-Fun Tour van 70 kilometer en een familiezoektocht, van 30 kilometer richting Hingene en Puurs-Sint-Amands.
Ook dit jaar weer de Jan Bogaert Classic

De route voor de Classic en de Lady Fun Tour loopt over Kruibeke – Melsele – Prosper polder – Meerdonk – Sint-Gillis – Stekene – Waasmunster. De langste rit heeft nog een lus over Paal en Kloosterzande.

“We rekenen op 1500 à 2000 deelnemers en goed weer”, klinkt het bij Herman Thierens. “Dit jaar gaan we voor elke deelnemer 0,50 euro aan een goed doel schenken via de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel. Voor de familie fietszoektocht is er een prijs voorzien voor de eerste drie. (uitreiking rond 17u). ”

“Start en aankomst ligt, net zoals de voorbije jaren, aan de Krimperslaan, op de Zaat, op het bedrijventerein van Verhuizingen en Vervoer Hoskens. Het plein zal opnieuw gezellig ingericht zijn, voorzien van muziek met de mogelijkheid een fris biertje of een ander drankje te drinken en het nuttigen van een bbq worst of hamburger.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *