Stralend weer zorgt voor veel volk op het Dorpsplein

TIELRODE – Naar jaarlijkse gewoonte kon men afgelopen weekend in het centrum van Tielrode terecht voor de Dorpsfeesten. Dankzij het stralende weer vonden heel wat fuifgangers zowel zaterdag als zondag de weg naar de feestsite.

Zaterdag was er veel belangstelling voor de rommelmarkt. ’s Avonds was vooral Vijftig Tinten Brijs, met de Temsese publiekslieveling Herman Brys, de publiekstrekker bij uitstek.

Zondag organiseerde KWB Tielrode weer de jaarlijkse Oldtimerrit met zowat 60 wagens. ’s Namiddags was er muzikaal voor elk wat wils met ondermeer harmonie St-Cecilia, thuiszanger Djeego, hij zorgde voor heel wat ambiance, net zoals Eveline Cannoot, Swoop en Jo Vally, die wel even af te rekenen kreeg, met een heuse stortbui. Waardoor het plein, in een mum van tijd, leeg stroomde, en het publiek zelfs op het podium kon schuilen.

Meer foto’s van zaterdag, klik hier
M
eer foto’s van zondag, klik hier

Zaterdag was het plein volgestroomd voor publiekslieveling Herman Brys met zijn 50 Tinten Brijs
Zondag bracht Filip D’Haeze met zijn Swoop-girls veel ambiance tijdens hun eerste zomeroptreden van dit jaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *